Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Maandprogramma dienstencentrum Den Appel JULI & AUGUSTUS

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
appel

Beste bezoekers van Den Appel,

Wat is het leven fijn als de zon schijnt. En wat zijn wij blij dat we jullie eindelijk terug mogen ontvangen. Neen, het virus is nog niet weg. En ja, we kunnen weer wat vrijer bewegen. Tijd dus om ook in het dienstencentrum wat meer in de richting van “normaal” op te schuiven.
Je kan weer bij ons komen eten, iets komen drinken in ons café of deelnemen aan een activiteit!

We plannen voor juli en augustus nog geen al te grote evenementen in, maar nodigen jullie heel graag uit voor een leuke namiddag bingo, qi gong/tai chi, yoga, biljart of een ander leuke activiteit. Mantelzorgers, graag zien we jullie allen op het FIKA-moment in juli. 

 
Restaurant Den Appel draait op volle toeren en café Den Appel opent zijn deuren op dinsdag en donderdag. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te mogen ontvangen in ons gezellig en vernieuwd café. Als kers op de taart verwennen we jullie graag met een feestelijk diner voor
Moederdag. 

Toch ook even meedelen dat we ondanks de moeilijke tijden, dankzij jullie toch mooie momenten hebben mogen meemaken. We zijn heel blij dat we deze momenten nu weer met iedereen kunnen delen. En we hopen jullie stralende gezichten snel terug te zien in Den Appel.

Geniet van de zon en van elkaar, en blijf gezond.

Ilde Vander Velpen, centrumleider, en Team Den Appel.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.84.00
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: woensdag 14 juli 2021