Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Maandprogramma dienstencentrum Den Appel APRIL

appel

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

3 mei 2021, deze datum staat in rood aangeduid op onze kalender! Als alles goed gaat, kunnen we dan ons Restaurant terug openen en kan jij komen eten. Toch blijven we voorzichtig. Opdat dit zou kunnen doorgaan, moeten de cijfers natuurlijk gunstig zijn! Hou zeker het boekje van mei, de website en facebook in het oog over hopelijk concreter nieuws over een (eventuele) opstart. Graag het laatste nieuws in je mailbox? Geef dan snel je emailadres door via dienstencentrum@wznedegem.be.

Ondanks alle aprilse vissen en grillen, trakteren we jullie deze maand op de 10de editie van ‘de week van de valpreventie’, FIKA-moment voor mantelzorgers & andere leuke activiteiten en puzzels. Hulp bij de computer nodig? Zin in een babbel? Vragen over hoe je in het vaccinatiecentrum geraakt of nog andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Ook al ligt er veel stil, toch draait het leven verder. Zo vertrok op 31 maart, een voor jullie vast ook be-kend gezicht, onze directeur Myriam Claus. Zij werkte 41 jaar lang voor WZC Immaculata. Daarvan was maar liefst 32 jaar directeur en de laatste 2 jaar van het hele WoonZorgNetwerk Edegem. We zijn dankbaar voor alles wat ze in die jaren deed. Op haar laatste werkdag werd er gepast en coronaproof afscheid genomen. Hopelijk zien we jullie én haar snel nog eens terug!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! Tot binnenkort!

Team Den Appel & Ilde Vander Velpen, centrumleider.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.84.00
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: donderdag 01 april 2021