Naar inhoud

Thuiszorg

De Thuiszorgdiensten willen ervoor zorgen dat Edegemnaars zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Daartoe hebben we een waaier van diensten uitgebouwd en is er het dienstencentrum waar je ook voor diensten en activiteiten terecht kan. We organiseren verschillende soorten van hulp aan huis:

  • poetshulp
  • gezinszorg
  • warme maaltijden aan huis
  • personenalarm toestellen

Verder organiseren we ook vervoer met onze mindermobielencentrale.

We willen oog hebben voor mantelzorgers en hen ondersteunen. Heb je vragen, kan je steeds bij ons terecht en gaan we mee op zoek naar een geschikte oplossing voor de situatie waar je voor staat. In het aanbod van het dienstencentrum zijn er ondersteunende activiteiten terug te vinden, raadpleeg zeker de activiteitenkalender van Den Appel.

Het Dienstencentrum Den Appel richt zich naar alle senioren uit Edegem. Je kan er iedere werkdag 's middags terecht voor een lekkere maaltijd. Verder kan je gezellig iets komen drinken in ons café en zijn er tal van activiteiten, iedereen vindt hier zijn gading! 

Personen met een handicap kunnen ook bij ons terecht indien zij specifieke vragen hebben over uitkeringen, aanpassingen en voordelen.  

Wanneer de situatie thuis echt moeilijk wordt, kunnen we een zorgoverleg voor je organiseren. We nodigen iedereen uit die je hulp kan bieden om zo goede afspraken te kunnen maken en ervoor te zorgen dat je toch nog langer thuis kan blijven wonen. Ook mantelzorgers kunnen dit aanvragen!

Overzicht:

Aanverwante thema's